8 Mayıs 2013 Çarşamba

Cunda da Lezzet ve Keyif Bir Arada-AYNA


A  Y  N  A

AYNA 'yı nasıl anlatsam, nereden başlasam bilemedim. Cunda'da beni en çok etkileyen yeme içme yeri neresiydi diye soranlara cevabımdır AYNA. Balık lokantalarının bulunduğu kalabalık sokakta yer alan meşhur Taş Kahve 'nin hemen arka sokağında şirin, içinizi ısıtan bir mekan.
Ayrıca mekanın kesinlikle bağımlılık yaratabileceğini söylemeliyim.
Minimalist tarzı, adeta Avrupa'dan bir esinti sunuyor; taa ki kendinizi giriş kapısıyla ilişkilendirene kadar..



İşte ancak o zaman Cunda havasına geri dönüyorsunuz. İki beton basamağı ile Cunda'nın en eğlenceli sokaklarından birine açılan bu sıcacık 'yeme-içme-oturma' yeri Ada'ya fark katan yerlerden birisi.


Sadece karnınız açken uğrayıp sonrada çarçabuk kaçacağınız bir yer değil burası..En sevdiğiniz içeceğinizi içerken fonda güzel müzikler eşliğinde kitabınızı okuyabileceğiniz huzurlu bir yer.




Yüksek tavanı,sadeliği, birbirinden farklı şirin masaları, çalışanların sıcacık ilgisi, radyoda çalan harika müzikler...Hiç oradan çıkmak istememe duygusuyla doldudu içimi.



Cunda'ya gelip de farklı lezzetler tatmak isterseniz, AYNA' nın menüsüne bir göz atın derim.

Akdeniz ve Girit mutfağını ne de güzel yorumlamış  mekanın sahipleri Nihal ve Ezgi Hanım. Mutfakta her an hummalı bir çalışma var. Kendi yorumlarıyla zengin içerikli, şahane lezzetleri harmanlayarak misafirlerine özenle sunuyorlar.
Sürekli gelişen ve yenileri eklenen yemekleri ve hikayelerini -http://aynacunda.wordpress.com/  wordpress'deki bloglarından da takip edebilirsiniz.



Benim için Cunda'nın mevsmi tam da şimdi, ama Ayna 10 yıldır 4 mevsim bizlerle buluşuyor. Bu sebeple hangi vakit giderseniz gidin AYNA' ya uğramadan dönmeyin diyorum.
Çok mu merak ettiniz? :))  - http://www.aynacunda.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder