20 Nisan 2013 Cumartesi

Tunicco'dan Vamp Tasma Kolye


El emeği göz nuru kolyemi gururla sizlerle paylaşıyorum. 




Beyoğlu'nda bir parti arifesiydi. Tabi ki günler öncesinden ne giyeceğim, saçımın, makyajımın nasıl olacağı belliydi. Ama eksik olan bir şeyler vardı. Beni ben yapan, olmazsa olmazlarımdan bir şeyler. Elbette takılarım! Bu sefer de kendi aksesuarlarımı kendim tasarlamaya karar vermiştim. Evdeki malzeme dolabımı karıştırmaya başladım. Siyahların ağırlıklı olacağı bir seçimdi benimki. Ve ikinci bir renk arayışım da son bulmuştu. Kararım 'Yeşil'di. İhtiyacım olan siyah dantel, yeşil tonda şerit fisto, siyah swarovski boncuk. İşte sonuç... Düşündüğümden de güzel olmuştu. Tabii parti akşamı da. Yeşil vamp tarzda tasma kolyem, hala koleksiyonumun en değerlileri arasında yer alıyor ve severek kullanıyorum.






 Dönelim parti akşamına..





19 Nisan 2013 Cuma

Uğurlu Apartmanı & İşlerle Düşler'den yeni bir post!

Bizdeki Ugurlu'nun hikayesi iki yil önce tam da bu zamanlarda başladı. Nisan ayinin başlarıydi kolları sıvayıp işe koyulmamız. Rölöve ve Restitüsyon projeleri büyük bir emek ve dikkatle hazırlandı. Ve çok da kısa bir süre de -'emegi geçenlere postta tesekkurlerimiz sunulmuş:), destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz'- sonucunda ne de guzel bir iş başardık sevgili arkadaşımla.
Şafefe'den yeni bir post iki gün önce sizlerle bulustu! Yazilarini ilgiyle takip ettiğim 'İşlerle Düşler' in son yayını, Şişhane'deki Uğurlu Apartmani. Şişhanedeki İKSV binasının hemen arka tarafında daha iki ay önceye kadar var olan bu guzel 1900'lerin ilk yarısının apartmanı hakkında detaylı bilgiyi ve hikayesini 'işlerle Düşler' de bulabilirsiniz.
Artık sözü Şafefe'ye bırakıyorum...
http://islerledusler.blogspot.com/2013/04/ugurlu-olsun.html



18 Nisan 2013 Perşembe