17 Mart 2013 Pazar

Bir Alışveriş Günü

Önce makyaj...Giyinme süslenme püslenme...


Bayılıyorum paletlerime! İçin de neler mi var? -Farklı moda renklerde 48 adet far, 2 adet çift taraflı dudak fırçası, 8 adet likit ruj, 2 adet allık fırçası, 4 farklı tonda allık, göz kalemi ve dudak kalemi. İnsanın böylesine binbir çeşit renk seçeneği olan makyaj paleti varsa, nasıl otursun ki evinde. Yağmur soğuk dinlemeden attım kendimi dışarı ve kendimi şımarttığım bir pazar günü geçirdim. 




Hazırım!
Güne zinde başlamak lazım değil mi?
Şimdi gezme tozma zamanı...
 Bir de alışveriş...
En sonunda da homini gırtlak... 

Fin.

Vichy'den yepyeni ürün!

Tamam, ne dediğinizi duyar gibiyim.''Sen de mi Brütüs!'' 
Kızsanız da malesef kabul etmek lazım; gün geçtikçe Kırışıyoruz(!) Buruşuyoruz(!) Yaşlanıyoruz(!) Ve her an sağımızdan solumuzdan zırt diye her şeye çare ürünler çıkıveriyor. ''Bunların hepsi mutlaka bende de olmalı, kesinlikle denemeliyim!'' demek yerine, ''bu ürüne gerçekten cildimin ihtiyacı var mı? yı sorgulamak gerekiyor. Beni yakından tanıyanlar, kendime meyve, sebze ve doğal yağlarından bakım yaptığımı bilirler. Ama hiç mi piyasada satılan ürün kullanmıyorum, elbette kullanıyorum..Ama özenle ve dikkatle seçerek.
Size birkaç gün önce tesadüfen gördüğüm, çok hoşuma giden yeni çıkan bir üründen bahsetmek istiyorum. Hanımların fazlasıyla dikkatini çekeceğini düşündüğüm Vichy'nin yepyeni ürünü mart başında piyasaya sürüldü.




LIFTACTIV SERUM 10 ( Göz & Kirpik )  ürünü ile, ilk kez bir serum, kirpiklere de nüfuz ederek tüm göz bölgesine etki ediyor.
%10 Rhamnose + Aydınlatıcılar + Ceramidler
Vichy'nin bu ürün ile iddiası, sıkılaşmış ve aydınlık göz çevresi görünümü ile daha yoğun kirpikler. Ve elbette dermotolojik, oftalmolojik testlerden başarı ile geçmiş olması.
Ayrıca Vichy'nin facebook sayfasını beğenir, Vichy Türkiye sayfasındaki uygulamaya katılan ilk 400 kişiden biri olursanız, 3ml deneme boyu sizin olacak. 
Unutmayın! Herhangi bir ürünü almadan önce, haftanın belirli günlerinde eczanelere gelen ilgili cilt uzmanlarına, cilt analizi testini yaptırarak, uygun olduğunu düşündüğünüz ürünleri uzmanlara danışmadan almayınız.